Къмпинг „Кукери“, село Кошов, е новоизграден обект за настаняване, разположен на 27 км южно от град Русе в сърцето на Природен Парк Русенски Лом, с лесен достъп от главен път Е-85 и посреща гости с палатки, каравани и кемпери в периода Април- Октомври.

РАБОТНО ВРЕМЕ РЕЦЕПЦИЯ  ОТ 9:00 ДО 18:00ч.

ВСЕКИ ДЕН ОТ 1 МАЙ ДО 30 СЕПТЕМВРИ

ЗА НАСТАНЯВАНЕ ИЗВЪН ТЕЗИ ЧАСОВЕ, КАКТО И ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ

АПРИЛ И ОКТОМВРИ, МОЛЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА

+359 888 960 934 или +359 887 511 507

Зоните за настаняване в къмпинга разкриват прекрасни гледки към река Черни Лом и нейния живописен каньон с многобройните му пещерни отвори и ниши. Местоположението му e изходна точка за множество пешеходни и вело – маршрути, достигащи до различни природни и културно-исторически забележителности в Природен Парк Русенски Лом – Скалните Църкви Иваново от X–XIV век (ЮНЕСКО), Средновековният град Червен, разположен на високо скално плато, населявано от траките още в края на второто хилядолетие пр. Хр., село Табачка, село Божичен, Нисовският скален манастир „Св.Св. Константин и Елена“ от XI век, втората по дължина пещера в България „Орлова чука“, скалните манастири, част от исихастския комплекс по Поломието и много други… Районът предлага възможности за различни природни активности, в това число и наблюдение на редки и защитени птици. Важно е да се има предвид, че повечето маршрути се намират в зоната на Природен Парк, където важат определени правила и забрани за някои дейности, и е необходимо те да се спазват стриктно!

Къмпинг „Кукери“ в село Кошов, се намира на 20 – 30 минути с автомобил от град Русе. Разстоянието до граничен пункт Дунав мост е 30 км, а до румънската столица Букурещ – около 100 км. София е на 280 км с лесен достъп по главен път Е-85, Е-83 и автомагистрала Хемус (А-2). Старопрестолният град Велико Търново е разположен на 90 км южно от село Кошов, а за 2,5 часа (206 км) се достига до най-близкия черноморски плаж в град Варна.